Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

KANGGO

Katrangan singkat:

Aplikasi: Bisa digunakake ing pamrosesan udan - 1,2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih abang (hematit lan limonit, siderite, lsp.), Biji mangan, ilmenit, kromit, bijih tungsten lan jinis mineral magnetik sing lemes liyane, lan mineral logam, kayata kuarsa, feldspar, bijih nepheline, kaolin kanggo ngilangi zat besi lan pemurnian.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknis
1). Intensitas magnetik maksimal: 20000GS.
2). Ngirit banyu paling ora 8000 meter kubik saben taun.
3). Ekstra bisa dikontrol nganggo 30.
4). Sistem pendingin minyak kanggo ngganti pendinginan banyu moda.
5). Struktur kompak, gampang dipasang lan digunakake.
6). Koil sing apik tenan dicelupake karo minyak trafo kanggo nyepetake wektu layanan.
Struktur

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator1

Diagram Proses Pisah

2acb1cfa1

B-00-08-20--00-08-23-1

Patent titik inovasi teknis 1
Koil
Desain khusus koil sing apik, ana kesenjangan ing gulungan gulungan sing nyedhiyakake saluran minyak pendingin. Tambah area buyar lan saluran pendingin minyak. Ngonversi panas kanthi cepet. Munggah suhu koil ora luwih saka 30 ℃, suhu sithik ing kahanan adhem lan panas, beda medan magnetik sithik, dibandhingake karo kekuatan medan magnet sing padha, pengurangan daya eksitasi 20%, ngirit listrik 45000 KWh / taun.
Struktur sing ditutup kanthi lengkap, bukti bledug, tahan lembab, tahan suhu dhuwur, bisa digunakake ing lingkungan sing keras.

Struktur koil lan diagram kontras prinsip pendinginan

pabrik liyane (generasi pertama) ing pendinginan banyu konduktor kothong

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator3

1. omah koil 2. banyu adhem 3. konduktor suwung pabrik liyane (generasi kaping pindho) ing antarane koil pendinginan banyu

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator4

1. omah koil 2. banyu adhem 3. kumparan multilayer diisi banyu 4. lengen banyu (stainless steel)
Koil pendinginan minyak Shandong Huate (generasi kaping telu) dicelupake karo minyak

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator5

1. omah koil 2. dalan minyak (minyak adhem) 3. minyak lipat lapisan siji

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator6

Paten inovasi teknis paten 2
Sistem adhem
1. Sistem adhem nggunakake struktur sirkulasi njaba sing wis ditutup, tahan udan, tahan debu, anticorrosion, cocog kanggo kabeh jinis lingkungan sing keras.
2. Ngadopsi kondensor pendingin udara, kontrol cerdas, suhu koil eksitasi tetep, fluktuasi medan magnet minimal (kurang saka 2%) mode pendinginan, pabrikan domestik liyane nggawe suhu koil banget, fluktuasi medan magnet tekan15% ~ 30%, sing duwe pengaruh gedhe kanggo indeks klambi bijih.

3. Kanthi pompa minyak trafo disk aliran gedhe, kecepatan sirkulasi cepet, pertukaran panas cepet.

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator7

Diagram sistem adhem
Sistem pendingin minyak paksa kalebu koil penggulung, tabung inlet minyak, garis balik, kondensor, pompa sirkulasi minyak, meter aliran, katup aliran, termokopel, tangki minyak make-up, respirator, lsp.

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator8

Cara pamilihan: biasane kita milih peralatan adhedhasar kapasitas konsentrator.

Cathetan: data abang tegese separat magnetik intensitas meduim dhuwur.
(Mung kanggo referensi)

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator10
LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator11
LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator12

Situs

86bfb109
9b28c4af

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan