Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisahan lan pamulihan lunyu minyak laut cairan elektromagnetik

Katrangan singkat:

Aplikasi: CNOOC, CNPC, Sinopec, platform pengeboran minyak lepas pantai ing segara, luwih saka 300000 ton dermaga minyak ing segara.


Detail Produk

Tag Produk

Kalebu tank, boom wadhah minyak, Hull, sistem pamisahan minyak laut cairan elektromagnetik lan sistem pemulihan. Deteksi level minyak lan sistem minyak debit otomatis, tenaga, sistem akuisisi tanggal, lsp.

Air laut sawise perawatan tundhuk karo standar kualitas banyu segara internasional film minyak non-jelas.

Fitur teknologi
1. Ora prelu dilebokake zat lipofilik utawa magnetik ing banyu segara. Proses pamisahan lan pemulihan ditindakake kanthi bebarengan tanpa perawatan sawise.
2. Cocog banget kanggo pamisahan lan pamulihan minyak mentah lan bahan baku kimia sing angel dipulihake kanthi teknologi sing ana.
3. Recovery lengkap, isi banyu sing sithik ing minyak sing wis pulih.
4. Kurang pengaruh ing lingkungan segara.
5. Kontrol otomatis lan intensitas tenaga kerja sing gampang gampang diwujudake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan