Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pamisah Konsentrasi Magnetik Dewatering Seri NCTB

Katrangan singkat:

Aplikasi: Iki digunakake kanggo nambah konsentrasi, dirancang kanggo pemisahan magnetik sing ngolah konsentrasi bubur sing kurang.


Detail Produk

Tag Produk

Pemisah magnetik sing bisa ngeterake kanthi efektif duwe struktur sederhana lan efisiensi tinggi, konsentrasi konsentrat bisa nganti 68% ing ndhuwur, sistem magnetik amba amba, tingkat pamulihan bijih bisa nganti 99,5%
Intensitas magnetik dhuwur, konsumsi energi sing sithik.
Rotasi mbalikke Drum, mbongkar sisih bijih nggunakake scraper tinimbang banyu.

Series NCTB Dewatering Magnetic Concentrated Separator3
Series NCTB Dewatering Magnetic Concentrated Separator4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan