Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Seri JCTN Ngundhakake biji Konsentrat lan Ngurangi Kandhungan Drum Konten permanen

Katrangan singkat:

Aplikasi: Iki digunakake kanggo nganyarke konsentrat zat besi kanggo tanduran cuci utawa pabrik benefisiasi kanthi upgrade 3% -9% Fe%.


Detail Produk

Tag Produk

Panggunaan: Desliming kanggo bahan kebanjiran sawise pabrik kaping pisanan utawa konsentrat sadurunge pabrik kaping pindho lan filter utawa desliming sadurunge magnetite dipasangi layar apik lan flotasi mbalikke: benefisiasi pungkasan kanggo magnetit.
Fitur
1. Ngadopsi piranti pakan pipa lan sistem over-flow kanggo menehi bahan kanthi rata.
2. Kanthi 200 ~ 270 ° unsur magnetik lan desain multi-tiang kanggo nggayuh cita cita indikator benefisiasi, struktur unsur magnetik bisa dirancang kanthi cocog.
3. Sistem campuran magnetik ing njero tank.
4. Panganan hilir, drum counter-rotasi lan banyu cuci multi-tahap cekap.
5. Loro sistem debit nganggo PU scraper.
6. Sistem nyopir kontrol frekuensi.

Laporan uji industri
Laporan uji mineral Baohai. 17 rpm. Bahan buntut yaiku 0,14% (7 potong banyu, setengah pipa siram, kepadatane 30%, ukuran partikel -200mesh nutupi 86%)

Jeneng

TFe%

Ngasilake%

Recovery%

Musataken

55.55

76.13

96.09

Tailing

7.21

23.87

3.91

Mangan

44.01

100.00

100.00

Laporan uji mineral hualian: 17rpm. 8 potong banyu, setengah pipa siram, kepadatane 30%, ukuran partikel -200mesh nutupi 85%)

Jeneng

TFe%

Ngasilake%

Recovery%

Musataken

64.20

87,76

95.09

Tailing

23.75

12.24

4.91

Mangan

59.25

100.00

100.00

JCTN-2
JCTN-4
JCTN-6
JCTN-8
JCTN-3
JCTN-5
JCTN-7
现场9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan