Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Bidang aplikasi

  • Double-Cylinder Permanent Magnet Cylinder Magnetic Separator/ Special for Coal Washing

    Pemisah Magnetik Silinder Double-Silinder Magnetic Separator / Khusus kanggo Ngumbah Batubara

    Pemisah Magnetik Cylinder Permanen Ganda-Silinder / Khusus kanggo Fitur Teknis Cuci Batubara: 1. Sistem magnetik komposit sing kasusun saka boron wesi neodymium lan ferit bisa mesthekake yen demagnetisasi ora luwih saka 5% sajrone 8 taun. 2. Pemisah magnetik silinder dual nganggo desain modular kanggo nggampangake transportasi lan instalasi. 3. Pemisah magnetik silinder dual nganggo desain modular kanggo nggampangake transportasi lan instalasi. 4. Struktur iku gampang ...
  • RBCYD series mine explosion-proof self-unloading permanent magnet separator

    RBCYD mine mine explosion-proof self-unloading permanen magnet separator

    Tambang mbedakake mandhiri mandhiri pemisah magnet permanen Deskripsi Produk : Cocog kanggo lingkungan gas sing mbledhos kanthi komposisi metana lan tambang bledug batu bara. Fitur Teknis: 1. Sirkuit magnetik komposit magnetik klempakan, struktur tiang magnetik dobel, kekuatan medan magnet tinggi, gradien gedhe, lan gaya nyedhot gedhe. 2. Nd-Fe-B minangka sumber magnetik duwe energi magnetik sing dhuwur lan medan magnet stabil, sing njamin manawa atenuasi magnetik ora ...
  • WHIMS

    KANGGO

    Aplikasi: Bisa digunakake ing pamrosesan udan - 1,2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih abang (hematit lan limonit, siderite, lsp.), Biji mangan, ilmenit, kromit, bijih tungsten lan jinis mineral magnetik sing lemes liyane, lan mineral logam, kayata kuarsa, feldspar, bijih nepheline, kaolin kanggo ngilangi zat besi lan pemurnian.

  • Series JCTN Raising Cocentrate grade and Decreasing Dregs Content Drum Permanent

    Seri JCTN Ngundhakake biji Konsentrat lan Ngurangi Kandhungan Drum Konten permanen

    Aplikasi: Iki digunakake kanggo nganyarke konsentrat zat besi kanggo tanduran cuci utawa pabrik benefisiasi kanthi upgrade 3% -9% Fe%.

  • Slurry Electromagnetic Separator

    Pamisah Elektromagnetik Slurry

    Aplikasi: Copot impurities lan purify mineral non-logam, kaya wedhi silika, feldspar, kaolin lsp. Uga bisa digunakake ing industri liyane, kaya ngatasi banyu sing boros ing tanduran baja, tanduran pembangkit listrik, lan kanggo ngresiki polusi bahan baku kimia.

     

  • Dry Powder Electromagnetic Separator

    Separator Elektromagnetik Bubuk Kering

    Aplikasi: Piranti iki digunakake kanggo mbusak oksida magnetik sing ringkih, karat besi remah lan kontaminan liyane saka bahan bubuk sing apik. Umumé ditrapake kanggo pemurnian material ing bahan tahan api, keramik, kaca lan industri mineral non logam liyane, industri medis, kimia, panganan lan industri liyane.

  • Electromagnetic elutriation separator

    Pamisah elotriasi elektromagnetik

    Aplikasi: Produk iki digunakake kanggo konsentrasi magnetit kanggo mbusak gangue monomer kanthi efektif lan impurities liyane kanggo nganyari Fe% ing konsentrasi.

  • Series CTB Wet Drum Permanent Magnetic Separator

    Separator Magnetic permanen Drum Wet Drum Wet

    Aplikasi: Kanggo misahake partikel magnetik utawa ngilangi limbah magnetik saka mineral non-magnetik.

  • Series CTY Wet Permanent Magnetic Pre-Separator

    Series CTY Wet Permanent Magnetic Pre-Separator

    Aplikasi: Preseparator magnetik permanen basah CTY dirancang kanggo bijih magnetik sadurunge mecah kanggo preseparating lan mbuwang tailing.

  • Series CTDM Multi – Pole Pulsating Magnetic Separators

    Separator Magnetik Multi-Pole Pulsating Series CTDM

    Aplikasi: Pemisah magnetik multi-tiang seri CTDM minangka jinis pemisah magnet permanen efisiensi tinggi sing dirancang kanggo endhepan kelas rendah lan bijih kanthi bebatuan lemah lan gangue.

  • Series NCTB Dewatering Magnetic Concentrated Separator

    Pamisah Konsentrasi Magnetik Dewatering Seri NCTB

    Aplikasi: Iki digunakake kanggo nambah konsentrasi, dirancang kanggo pemisahan magnetik sing ngolah konsentrasi bubur sing kurang.

  • Series CTF Powder Ore Dry Magnetic Separator

    Separator Magnetik Gandum Ore Serbuk CTF Seri

    Aplikasi: Dicocogake kanggo ukuran partikel 0 ~ 30mm, bahan antara 5% nganti 20% magnetit kelas rendah lan bijih bubuk garing kanggo preseparation. Nambah tingkat pakan kanggo pabrik panggilingan lan nyuda biaya pangolahan mineral.