Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kolektor Debu Pulsa Seri HMB

Katrangan singkat:

Prinsip Kerja: Disebabake penggemar lan disebarake karo pangalihan, bledug ing udara ditarik menyang permukaan komponen filter nalika gas murni dibuwang menyang atmosfer. Debu ing filter bakal diresiki nganggo katup magnetik listrik lan banjur dibuwang saka katup ing sisih ngisor kolektor bledug.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
1. Kombinasi saiki udhara sing cukup, nggunakake arus saringan jarum jam lan saring jarum jam saiki kanggo nggawe bledug kumpul nalika nyelehake supaya bisa nyuda beban nyekel bledug lan frekuensi pulsa.
2. Metu saka tas filter ditutup kanthi bahan khusus, Kinerja sing apik ing panyegelan lan gampang dipasang. Bingkai kasebut dilas nganggo solder resistensi lan permukaan sing alus tanpa jejak supaya bisa nambah nyandhang ing antarane bingkai lan tas supaya bisa dawa umure.
3. Kita nyedhiyakake macem-macem tas filter miturut lingkungan kerja lan spesifikasi kanthi resistensi stabil, Efisiensi pengumpulan bledug luwih saka 99,9%.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan