Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kontak

Shandong Huate Magnet Technology Co., Ltd.

Alamat

Huate Road, Wilayah Pembangunan Ekonomi Linqu, Shandong, China

Telpon

+ 86-536-3391868

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita