Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Batubara + Daya + Bahan bangunan

  • Series RCDF oil self-cooling electromagnetic separator

    Pemisah elektromagnetik pendinginan minyak RCDF

    Aplikasi: Kanggo nyopot tramp wesi saka macem-macem bahan ing conveyor sabuk sadurunge remuk lan digunakake ing lingkungan sing atos.

  • Series RCDE Self-Cleaning Oil-cooling Electromagnetic Separator

    Separator Elektromagnetik Pendingin Minyak Reresik Seri RCDE

    Aplikasi: Kanggo pembangkit listrik tenaga listrik gedhe, port transportasi batu bara, tambang batu bara, tambang, bahan bangunan lan papan liyane sing mbutuhake ngilangi zat besi sing dhuwur, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan sing angel kayata lebu, asor, lan korosi semprotan uyah sing parah. metode pendinginan kanggo lapangan elektromagnetik ing jagad iki.

  • Series RCDC Fan-cooling electromagnetic separator

    Pemisah elektromagnetik Pendinginan RCDC seri

    Aplikasi: Kanggo pabrik baja, pabrik semen, pembangkit listrik lan sawetara departemen liyane, digunakake kanggo nyopot wesi saka slag lan nglindhungi roller, miller vertikal lan crusher. Iki digunakake ing lingkungan sing apik.

  • Series RCDA Fan-Cooling Electromagnetic separator

    Pemisah Elektromagnetik Fan-Cooling Series RCDA

    Aplikasi: Kanggo macem-macem bahan ing sabuk utawa sadurunge remuk kanggo nyopot wesi, bisa digunakake ing kahanan lingkungan sing apik, kurang debu lan njero ruangan. Perlindhungan sing bisa dipercaya kanggo roller press, crusher, pabrik vertikal lan mesin liyane.

  • Series RCGZ Conduit Self-cleaning iron Separator

    Series RCGZ Conduit Separator wesi reresik awake dhewe

    Aplikasi: Utamane digunakake ing industri semen: bubuk kasar grinding mburi sawise pisah bubuk lan pre-pulverisasi klinker sadurunge bubuk bubuk sadurunge dibuwang wesi, kanggo nyegah wesi. Partikel besi akumulasi ing pabrik, saengga nambah efisiensi produksi pabrik lan area permukaan semen tartamtu: ngilangi zat besi sadurunge proses ngisi semen bisa. Kotoran wesi sing dicampur ing semen kanthi otomatis dibersihake lan dibuwang kanggo njamin operasi sing stabil.

  • Series HMDC High Efficiency Magnetic Separator

    Separator Magnetik Efisiensi Tinggi Seri HMDC

    Piranti kasebut minangka jenis pemisah magnetik drum kontra sing dirancang khusus kanggo pulih medium magnetik. Kanthi desain simulasi komputer, mbentuk gaya magnetik sing kuat lan sistem magnetik gradien sing dhuwur, sudut bungkus magnetik yaiku 138 ° Struktur peralatan sing cukup, sing bisa ngasilake aliran pulp mineral sing rasional, bisa ningkatake tingkat pamulihan mineral magnetik.

  • Series RCYF Deepen Pipeline Iron Separator

    Series RCYF Deepen Pipeline Iron Separator

    Aplikasi: Kanggo ngilangi bahan bubuk, granular, lan blok ing semen, bahan bangunan, kimia, batubara, gandum, plastik, lan industri tahan api, lsp. Sambungake menyang pipa sing disedhiyakake lan instal vertikal.

  • Series CTN Wet Magnetic Separtor

    Seri CTN Separtor Magnetik Basah

    Aplikasi: Piranti pemisahan magnetik arus balik iki dirancang khusus kanggo njupuk media magnet ing pabrik cuci batubara.

  • Series RCYG super-fine magnetic separator

    Pemisah magnetik RCYG seri super

    Aplikasi: Kanggo pengayaan bahan wesi bubuk bubuk kayata slag baja, utawa ngilangi kotoran ferromagnetik ing bahan.

  • Series RCSC Superconducting Iron Separator

    Separator Iron RC Superconducting Series

    Aplikasi: Kanggo ngilangi bahan-bahan ferric saka batu bara ing dermaga transportasi batu bara, mula bisa ngasilake arang sing wis ditingkatake.