Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Desain lan Riset

Desain Taneman Manfaat

Nalika klien butuh Teknik & Konsultasi, perusahaan kita ngatur teknisi sing relevan sing duwe pengalaman apik kanggo nganalisa mineral luwih dhisik, lan banjur menehi pethikan ringkes kanggo konstruksi konsentrat lan analisis keuntungan ekonomi kanggo para pelanggan miturut skala konsentrator lan intergrate Keahlian liyane. Informasi sing luwih rinci lan akurat bisa diwenehake dening konsultasi tambang. Tujuane yaiku supaya para pelanggan duwe konsep umum babagan tanduran rias bijih, kalebu nilai tambang, unsur mineral sing migunani, pamrosesan benefisiasi sing kasedhiya, skala benefisiasi, peralatan sing dibutuhake, lan perkiraan periode konstruksi lsp.

Tes Pangolahan Mineral

Kaping pisanan, klien kudu nyedhiyakake conto perwakilan 50kg, perusahaan kami ngatur teknisi kanggo nyusun prosedur eksperimen miturut program komunikasi karo pelanggan, sing diwenehake karo teknisi kanggo njupuk tes eksplorasi lan ujian kimia sing gumantung karo pengalaman sing akeh, kalebu komposisi mineral , properti kimia, indeksasi granularitas lan benefisiasi lsp. Sawise rampung kabeh tes, Lab Dressing Mineral nulis "laporan tes ganti baju Mineral" kanthi rinci. ", sing dadi dhasar penting kanggo desain tambang sabanjure, lan nggawa pinunjul kanggo nuntun produksi nyata.