Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pabrik lan Pengadaan

Pabrik Peralatan

Saiki, pusat produksi perusahaan duwe kapasitas produksi 8000 set saben taun, luwih saka 500 katrampilan sing apik lan para staf berkualitas lengkap sing komprehensif bisa digunakake ing jalur produksi. Piranti kasebut lengkap lan peralatan pangolahan lan manufaktur luwih unggul. Ing lini produksi, piranti inti kayata crushing, grinding lan separator magnetik diproduksi kanthi mandiri lan peralatan liyane sing dipasang karo produk utama perusahaan utama domestik kanggo wektu sing suwe, kanthi kinerja biaya sing akeh.

Pengadaan peralatan

Kanthi sistem manajemen pengadaan lan pemasok sing diwasa lan kompetitif, HUATE MAGNETIC wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo pemasok sing berpengaruh lan apik banget ing industri kasebut. HUATE MAGNETIC bisa tuku peralatan lan bahan kanggo konstruksi lan operasi pabrik benefisiasi, kalebu nanging ora winates kanggo penggalian, loader, buldoser, peralatan ganti, pompa banyu, kipas, crane, bahan cocog tanduran, alat instalasi lan perawatan, peralatan laboratorium, suku cadang, bahan tanduran tanduran ganti, omah modular, lokakarya struktur baja lsp.

Pengepakan lan Pengiriman

Supaya peralatan bisa tekan tanduran ganti ing kondhisi sing apik, HUATE MAGNETIC nggunakake 7 cara kemasan kayata pengepakan Nude 、 Packing Bundle Rope, Packaging Kayu, Tas Snakeskin, Packing Winding Airform kemungkinan kerusakan sajrone transportasi kayata tabrakan, abrasi lan korosi lsp.

Miturut karakteristik transportasi maritim jarak jauh internasional lan transportasi pasisir, jinis kemasan desain yaiku kasus kayu, karton, tas, telanjang, bundel lan pengemasan kontainer.

Supaya bisa golek barang sanalika bisa ditindakake sajrone proses instalasi lan nyuda beban kerja lan ngangkat barang ing situs, kabeh jinis kontainer kargo lan barang pengepakan mudo akeh, lan situs tambang kudu dibongkar ing lokasi sing wis ditemtokake kanggo kepenak masrahake, ngangkat lan nggoleki.

Packing And Shipping
Packing And Shipping1
dav
Packing And Shipping3