Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kemampuan R&D

Ing wulan September, 2017, perusahaan kita wis nggawe "Pusat Penelitian Teknologi Pemrosesan Mineral Huate" AMG - lan terdaftar ing Afrika Selatan, fokus ing konsultasi teknologi rekayasa tambang, riset uji coba pangolahan mineral, komisioning instalasi peralatan, layanan proyek turnkey EPC tanduran benefisiasi, lsp Ing wektu sing padha, panyiapan "Kantor Afrika Selatan Magnet Huate" minangka agensi khusus kanggo Huate kanggo ngladeni pelanggan Afrika Selatan kanthi luwih apik lan luwih gampang.Huate wis kolaborasi karo Universitas RWTH Aachen kanggo nggawe fasilitas riset industri 4.0 sing khusus kanggo teknologi pamrosesan mineral cerdas lan pamisahan magnetik. Fasilitas kasebut nduweni peralatan ing ndhuwur kayata pemisah elektromagnetik lan meter difraksi sinar-x, lan Instrumen Spektrum Inframerah Caket, uga sensing mineral lan mesin pamisah liyane.

Perusahaan kita wis nggawe kerjasama riset ilmiah jangka panjang karo Institut Ilmu Elektrik China, Institut Fisika Energi Tinggi, Universitas Shandong lan institusi tinggi liyane, kanthi akeh nyerep prestasi ilmiah lan teknologi paling anyar ing world kanggo ngembangake produk magnetik-listrik ing tingkat utama domestik lan internasional lan duwe hak kekayaan intelektual independen.SONY DSC

  • Workstation Komprehensif kanggo Akademisi
  • Unit Kegiatan Proyek kanggo Rencana Pendukung Teknologi Lima Belas Nasional Nasional
  • Pusat Riset Teknologi Rekayasa Peralatan Listrik Magnetik Asosiasi Tambang Metalurgi China
  • Pusat Teknologi Rekayasa Magnetik Superconduktor Industri Mesin China
  • Unit Kegiatan Proyek Kanggo Rencana Produk Baru Nasional
  • Unit Kegiatan Proyek kanggo Rencana Obor Nasional
  • Unit Panyusunan Standar Industri Nasional