Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetik Rare Bumi Roller Seri CFLJ

Katrangan singkat:

Aplikasi: Bisa digunakake kanggo ngilangi oksida magnetik sing ringkih saka partikel alus utawa bahan listrik kasar lan bisa digunakake kanggo pemurnian material ing bahan kimia, bahan tahan api, kaca, medis, keramik lan industri mineral non logam liyane. Uga bisa digunakake kanggo misahake hematit lan limonit utama, pamisahan garing saka biji mangan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
Sistem magnetik rumit, struktur tiang magnetik dobel, intensitas medan magnet tinggi lan gradien medan magnet sing gedhe.
Kanthi bahan magnetik empuk kanggo nyurung kekuwatan magnetik supaya minimalake ngilangi medan magnet, lan daya magnetik sing saya gedhe saya akeh.
Dilengkapi karo sistem panganan sing bisa dikontrol.
Ngusap kanthi otomatis oksida magnetik sing lemes lan kudu operasi sing suwe ora suwe.
Intensitas induksi magnetik ing permukaan roller bisa nganti 2.2T.
Bisa dirancang kanggo tataran siji utawa multi miturut syarat pelanggan, gampang dibongkar lan dipasang.
Kacepetan puteran roller magnetik bisa diatur kanthi konverter frekuensi.

Rare Earth Roller Magnetic Separator1
Rare Earth Roller Magnetic Separator2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan