Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Series HFW Classifier Pneumatik

Katrangan singkat:

Aplikasi: Digunakake kanthi akeh kanggo bahan kimia, mineral (utamane ditrapake kanggo klasifikasi produk non-mineral, kayata kalsium karbonat, kuarsa kaolin, talc, mika, lan liya-liyane), metalurgi, abrasif, keramik, bahan tahan api, obat-obatan, pestisida, panganan, kesehatan pasokan, lan industri bahan anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Series HFW Pneumatic Classifier1

Fitur Kinerja
◆ Ukuran produk diklasifikasikake dadi D97: 3 ~ 150 mikrometer, tingkat granularitas produk sing bisa disetel, trep banget kanggo ngganti spesies.
◆ Efisiensi klasifikasi (tingkat ekstraksi) 60% ~ 90%, sing dipengaruhi karo bahan lan konsisten partikel sing cocog ukurane; kanthi mobilitas sing apik lan konsisten karo partikel sing cocog ukurane, efisiensi klasifikasi bahan dhuwur; nalika tanpa iku, efisiensi kurang.
◆ Kecepatan dhuwur lan presisi paling dhuwur. Mesin klasifikasi tingkat multi bisa kaskade, lan produksi macem-macem ukuran produk.
◆ Sistem kontrol nggunakake kontrol sing wis diprogram kanggo nunjukake status operasional wektu nyata sing gampang dioperasikake.
◆ Operasi sistem kanthi tekanan negatif, emisi bledug ora ngluwihi 40mg / m3 lan kanthi ngilangi gangguan swara kanggo ngonfirmasi ora luwih saka 75dB (A).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan