Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah Magnetik PointsJJ Desliming & Kandel

Katrangan singkat:

Aplikasi: Pemisah magnetik udan dirancang kanggo mbilas lan pemurnian mineral magnetik. Miturut sarat teknologi, konsentrat bisa dibilas, dikenthel lan dibesarkan kanggo ningkatake bijine.


Detail Produk

Tag Produk

Misah lan desliming kanggo klasifikasi produk kebanjiran sawise digiling kaping pisanan. Pulp nglukis sadurunge mecah kaloro lan nyaring.
Desliming mineral mineral sadurunge dipangan menyang layar apik lan flotasi mbalikke; konsentrasi pungkasan magnetit.

Struktur

Desliming & Thickening Magnetic Separator3

Prinsip kerja
Sawise pulp diwenehake menyang kothak umpan, bisa langsung dipisahake menyang area pamisahan. Mineral magnetik diserap ing permukaan drum magnet sawise magnetisasi lan ditransfer menyang dahi area sing mbongkar mineral dening drum pamisahan rotasi. Ing ngisor banyu umbah meksa nindakake perkara, bisa ngilangi tailing lan mineral dibuwang menyang kothak konsentrasi nganggo banyu umbah utawa scraper, dadi konsentrat. Karo mineral mineral sing ora magnetik ing pulp mili menyang kothak ngisor kanthi pulp. Amarga bedane ukuran partikel lan kapadhetan ing kothak ngisor, bisa nggawe partikel sing abot lan kasar mudhun menyang ngisor lan metu saka tutuk buntut, mula iki tailing kasar, lendir cahya bisa dibuwang dening piranti sing kebanjiran.

Paten inovasi teknologi paten 1
Pemisah magnetik klempakan dilengkapi flange pakan Multipoint ing kothak feeder, desain ndhuwur sing mbukak bisa entuk feed sisih lan ndhuwur, ana kebanjiran ing kothak panganan, sing nggawe bahan ing tank padha seragam ing arah dawa drum.

Paten inovasi teknologi paten 2
Kekuwatan medan magnet lan ambane permukaan drum bisa diatur kanthi nyetel struktur sistem magnetik miturut sifat material lan target pamisahan, sing ndadekake bahan magnetik ing tailing kurang saka 0,5% dibandhingake karo pemisah magnetik umum.

Paten inovasi teknologi paten 3
Sistem magnetik divisi dirancang miturut target pamisahan, kanggo nambah kekuatan magnet ing area scarenging, area konsentrasi nggunakake struktur multi-tiang kanggo nyuda bahan magnetik ing tailing, ningkatake pamulihan lan konsentrasi kelas.

Paten inovasi teknologi paten 4
Sudut bungkus sistem magnetik 160 ° luwih gedhe tinimbang 127 ° jinis hilir biasane, area pemisahan magnetik dawa lan bahan muter magnetik ditambah, bahan konsentrasi luwih apik.

Desliming & Thickening Magnetic Separator2
Desliming & Thickening Magnetic Separator1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan