Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Magnetik Superconduktor Suhu Sithik

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanthi intensitas latar mburi dhuwur kanggo ngasilake lapangan induksi lan medium sing cocog, pemisah magnetik superconductive iki bisa ngilangi sifat magnetik sing lemah saka mineral non-logam kayata kaolin, potash feldspar, soda feldspar, nepheline feldspar, ilmenite lan mineral logam minangka magnetit, awu mabur, bauxite. Produk proteksi lingkungan iki bisa nganyari mineral kanthi efektif.


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip Pakaryan
Ngadopsi karakteristik resistensi gulungan superconductive yaiku suhu kurang saka suhu, kita pasang arus menyang koil superconduktif kanggo ngasilake intensitas magnetik latar mburi dhuwur sing nyebabake medium khusus sing cocog kanggo ngasilake lapangan induksi sing luwih dhuwur kanggo narik partikel magnetik sing lemah ing bubur.
Situs peralatan
5.5T Superconductive Magnetic Separato4

5.5T Superconductive Magnetic Separato5
5.5T Superconductive Magnetic Separato6
5.5T Superconductive Magnetic Separato7

Fitur Teknis
1. Intensitas latar mburi dhuwur. Kanthi koil superconduktif Nb-Ti, bisa ngasilake intensitas magnetik 5,5T sing 2-5 kali tinimbang produk tradisional.
2. Intensitas induksi dhuwur. Efek intensitas magnetik latar mburi ing medium ing jero kapisahake kanggo mbusak partikel magnetik sing ringkih.
3. helium cair sing ora owah. Kanthi kulkas 1,5W / 4.2K sing bisa digunakake terus-terusan, SMS ora perlu ditambahake helium cair sajrone 3 taun.
4. Konsumsi daya sithik. Yen dibandhingake karo produk tradisional, bisa ngirit 90% energi. 5. Wektu bungah sing luwih cepet. Kurang saka 1 jam.
5. Rong rongga digunakake kanggo digunakake lan umbah-umbah. 7. Kontrol komputer kanggo ngontrol produksi lan kualitas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan