Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Iron RC Superconducting Series

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo ngilangi bahan-bahan ferric saka batu bara ing dermaga transportasi batu bara, mula bisa ngasilake arang sing wis ditingkatake.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
◆ Intensitas medan magnetik bisa nganti 50.000Gs.
◆ Kanthi kekuatan magnetik sing dhuwur, ambane efektif magnetik sing jero.
◆ Bobot entheng, konsumsi energi sing sithik.
◆ Operasi sing dipercaya, perlindungan lingkungan.
Aplikasi ing situs

Series RCSC Superconducting Iron Separator3
Series RCSC Superconducting Iron Separator2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan