Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Generasi paling anyar 1.8.8 WHIMS pendinginan sing nguap

Katrangan singkat:

Aplikasi: Mesin pemisah magnetik gradien udan gradien sing dhuwur wis digunakake ing pamisahan udan kanggo bijih logam magnetik sing lemah kayata hematit, limonit, siderit, chromite, limonite, wolfram lsp uga misahake wesi kanggo pemurnian mineral non-logam, kayata kuarsa , feldspar, garis wengi, fluorit, kaolin lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
1. Teknologi pendingin sing nguap minangka teknologi pendinginan sing paling efisien lan hemat biaya. Iki ijol-ijolan panas kanthi transisi fase media pendinginan kanthi insulasi dhuwur lan titik didih sing endhek, banjur transfer panas supaya bisa adhem koil panas.
2. Institut Teknik Elektro Akademi Ilmu Pengetahuan China wis miwiti panelitian aplikasi babagan teknologi pendingin sing nguap wiwit taun 1958. Kanthi kerja sama karo pirang-pirang unit, digawe kanthi berturut-turut aplikasi menyang bidang pembangkit listrik, drive listrik, alat listrik voltase rendah, nyopot wesi lan peralatan pangolahan mineral. Teknologi riset teoretis lan aplikasi industri ana ing level paling utama ing omah lan ing luar negeri. Nduweni hak kekayaan intelektual sing independen.
3. Ing Proyek Three Gorges sing luar biasa, ana 2 set 840MVA generator pendingin penguapan sing evaporasi sing diteliti dening HUATE ing pembangkit listrik bawah tanah. Dheweke wiwit diluncurake kanthi resmi ing Desember, 2011 lan Juli, 2012. Iki minangka tandha sukses penerapan teknologi pendinginan penguapan.
Situs

1.8 Tesla Evaporative Cooling Vertical Ring High Gradient Magnetic separator2
1.8 Tesla Evaporative Cooling Vertical Ring High Gradient Magnetic separator1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan