Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Elektromagnetik Bubuk Kering

Katrangan singkat:

Aplikasi: Piranti iki digunakake kanggo mbusak oksida magnetik sing ringkih, karat besi remah lan kontaminan liyane saka bahan bubuk sing apik. Umumé ditrapake kanggo pemurnian material ing bahan tahan api, keramik, kaca lan industri mineral non logam liyane, industri medis, kimia, panganan lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
◆ Sirkuit magnetik nggunakake desain simulasi komputer kanthi distribusi medan magnetik ilmiah lan rasional.
◆ Loro ujung koil kasebut dibungkus nganggo waja baja kanggo ngunggahake laju energi magnetik lan nambah intensitas medan magnet ing area pamisahan luwih saka 8%, lan intensitas medan magnet latar mburi bisa tekan 0,6T.
◆ Cangkang gulungan gairah ana ing struktur, kelembapan, debu lan korosi sing ditutup kanthi lengkap, lan bisa digunakake ing lingkungan sing angel.
◆ Ngadopsi metode pendinginan senyawa banyu-minyak. Koil eksitasi duwe kecepatan radiasi panas sing cepet, kenaikan suhu sithik lan pengurangan termal medan magnetik sing cilik
◆ Ngadopsi matriks magnetik digawe saka bahan khusus lan ing macem-macem struktur, kanthi gradien medan magnet sing gedhe lan efek ngilangi zat besi sing apik.
◆ Cara geter digunakake ing proses ngilangi zat besi lan ngeculake kanggo nyegah penyumbatan material.
◆ Penghalang material disiyapake ing kothak divisi materi kanggo ngatasi kebocoran materi ing saubengake lempengan tutup kanggo ngilangi zat besi.
◆ Cangkang kabinet kontrol digawe saka piring baja kanthi kualitas dhuwur lan kanthi struktur lawang ganda. Minangka tahan debu lan bukti banyu kanthi rating IP54.
◆ Sistem kontrol nggunakake kontrol sing bisa diprogram minangka komponen kontrol inti kanggo ngontrol saben mekanisme aktuasi supaya bisa mlaku sesuai karo siklus aliran proses kanthi level otomatisasi sing dhuwur.

Situs aplikasi

Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator2
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator3
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator1
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan