Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pamisah Elektromagnetik Slurry

  • Slurry Electromagnetic Separator

    Pamisah Elektromagnetik Slurry

    Aplikasi: Copot impurities lan purify mineral non-logam, kaya wedhi silika, feldspar, kaolin lsp. Uga bisa digunakake ing industri liyane, kaya ngatasi banyu sing boros ing tanduran baja, tanduran pembangkit listrik, lan kanggo ngresiki polusi bahan baku kimia.

     

  • Dry Powder Electromagnetic Separator

    Separator Elektromagnetik Bubuk Kering

    Aplikasi: Piranti iki digunakake kanggo mbusak oksida magnetik sing ringkih, karat besi remah lan kontaminan liyane saka bahan bubuk sing apik. Umumé ditrapake kanggo pemurnian material ing bahan tahan api, keramik, kaca lan industri mineral non logam liyane, industri medis, kimia, panganan lan industri liyane.