Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pamisah Magnetik Gradien Dhuwur

  • Wet Mineral Ore Separation Machine Mining Equipment Magnet Mineral Separator Cylindrical Screen High Gradient Magnetic Separator

    Pemisahan Mesin Mineral Ore Wet Mining Equipment Mining Magnet Mineral Separator Silinder Screen High Gradient Magnetic Separator

    Layar silinder kanggo Klasifikasi ukuran slurry ukuran medium lan cilik Scope Applicable: Layar silinder biasane digunakake ing peralatan sing mbutuhake ukuran partikel bijih, kayata mesin magnetik sing kuat. Proses pamisahan slag sadurunge mlebu ing tambang uga bisa digunakake ing klasifikasi ukuran partikel bubur ukuran medium lan medium ing metalurgi, penambangan, abrasif kimia lan industri liyane. Parameter Teknis : 1. Struktur sing gampang lan tingkat kegagalan kurang. 2. ope Sederhana ...
  • WHIMS

    KANGGO

    Aplikasi: Bisa digunakake ing pamrosesan udan - 1,2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih abang (hematit lan limonit, siderite, lsp.), Biji mangan, ilmenit, kromit, bijih tungsten lan jinis mineral magnetik sing lemes liyane, lan mineral logam, kayata kuarsa, feldspar, bijih nepheline, kaolin kanggo ngilangi zat besi lan pemurnian.

  • The Global latest generation 1.8T evaporative cooling WHIMS

    Generasi paling anyar 1.8.8 WHIMS pendinginan sing nguap

    Aplikasi: Mesin pemisah magnetik gradien udan gradien sing dhuwur wis digunakake ing pamisahan udan kanggo bijih logam magnetik sing lemah kayata hematit, limonit, siderit, chromite, limonite, wolfram lsp uga misahake wesi kanggo pemurnian mineral non-logam, kayata kuarsa , feldspar, garis wengi, fluorit, kaolin lsp.

  • Slurry Electromagnetic Separator

    Pamisah Elektromagnetik Slurry

    Aplikasi: Copot impurities lan purify mineral non-logam, kaya wedhi silika, feldspar, kaolin lsp. Uga bisa digunakake ing industri liyane, kaya ngatasi banyu sing boros ing tanduran baja, tanduran pembangkit listrik, lan kanggo ngresiki polusi bahan baku kimia.

     

  • Dry Powder Electromagnetic Separator

    Separator Elektromagnetik Bubuk Kering

    Aplikasi: Piranti iki digunakake kanggo mbusak oksida magnetik sing ringkih, karat besi remah lan kontaminan liyane saka bahan bubuk sing apik. Umumé ditrapake kanggo pemurnian material ing bahan tahan api, keramik, kaca lan industri mineral non logam liyane, industri medis, kimia, panganan lan industri liyane.

  • Flat Ring High Gradient Magnetic Separator

    Separator Magnetik Gradien Dhuwur Cincin Flat

    Aplikasi: Pemisah magnetik gradien tinggi ring datar digunakake ing hematite udan, limonit, siderit, kromit, ilmenit, wolframit, tantalum lan bijih niobium lan mineral magnetik sing ringkih, lan mineral non-logam, kayata kuarsa, feldspar kanggo ngilangi zat besi lan reresik .