Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pamisah Elektromagnetik Slurry

Katrangan singkat:

Aplikasi: Copot impurities lan purify mineral non-logam, kaya wedhi silika, feldspar, kaolin lsp. Uga bisa digunakake ing industri liyane, kaya ngatasi banyu sing boros ing tanduran baja, tanduran pembangkit listrik, lan kanggo ngresiki polusi bahan baku kimia.

 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknis
◆ Desain khusus kumparan elektromagnetik.
◆ Cara pendinginan senyawa minyak & banyu kanthi efisiensi dhuwur.
◆ Gradien sing dhuwur ing simpul media magnetik kanthi kinerja sing luwih apik.
◆ Konsumsi energi sing sithik, operasi kanthi otomatis, biaya operasi lan perawatan sing murah. 
◆ Katup rem awet lan saklar alus.
◆ Dibantu karo motor geter lan mbilas banyu tekanan tinggi, bisa ngilangi kotoran ferrous kanthi efektif tanpa residu.
◆ Media magnetik nggunakake baja tahan karat sing efisien lan induksi sing dhuwur, sing ora duwe residu daya magnetik sawise mati listrik, lan bisa ngatasi kotoran kanthi gampang.
Situs aplikasi

Slurry Electromagnetic Separator5
Slurry Electromagnetic Separator7
Slurry Electromagnetic Separator9
Slurry Electromagnetic Separator11
Slurry Electromagnetic Separator6
Slurry Electromagnetic Separator8
Slurry Electromagnetic Separator10
Slurry Electromagnetic Separator12

Ujar: konsentrasi panganan miturut macem-macem bubur kanggo nyetel (parameter ing ndhuwur sing cocog kanggo bahan kasar)
 Ujar: konsentrasi panganan miturut macem-macem bubur kanggo nyetel (parameter ing ndhuwur sing cocog karo bahan sing apik)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan