Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pabrik Rol Tekanan Dhuwur Driji tunggal - Seri PGM

Katrangan singkat:

Aplikasi: Mill Roller Pressure High Driving High - Series PGM dirancang khusus kanggo tlatah clinkers semen, bahan bakar mineral, klinker baja lan liya-liyane dadi granul cilik, kanggo ngremuk mineral mineral (bijih besi, bijih mangan, tembaga bijih, bijih timah-seng, bijih vanadium lan liya-liyane) lan kanggo tlatah mineral non-logam (geng batubara, feldspar, nepheline, dolomit, watu gamping, kuarsa, lsp) dadi bubuk.


Detail Produk

Tag Produk

1. Prinsip Kerja

Pabrik roller tekanan tinggi sing nyopir bisa digunakake kanggo ngrusak lan bubuk bubuk kanthi nggunakake remet amben materi. Kanggo rong rol, siji tetep, lan liyane aktif. Puterane relatif lan duwe kecepatan kerja sing padha. Sawise bahan kasebut mlebu saka feeder ndhuwur, bisa ditetes nganti ditekan ing tekanan dhuwur ing antarane rong rol, lan bahan alus diusir saka ngisor.

Structure and Working Principles1

2. Bagéan nyopir

Piranti iki mung butuh nyopir motor. Roller tetep ngalihake gaya penggerak menyang roller aktif kanthi sistem sambungan kaya gigi, kanggo nggawe loro rol bisa mlaku kanthi kecepatan sing padha. Ora ana gesekan geser, sing bisa ngirit energi listrik sakitar 45% tinimbang roller tekanan tinggi sing umum.

Structure and Working Principles2

3. Sistem Tekanan

Ngadopsi sistem tekanan mekanik musim semi gabungan, roller aktif bisa mlaku kanthi fleksibel, kayata. nalika kotoran wesi mlebu. Sistem iki bisa njamin tingkat operasi 95%. Nalika roller tradisional nggunakake decompress kanthi minyak hidrolik dibuwang saka pipa, sing lags gampang ngrusak permukaan roller lan sistem minyak hidrolik.

Structure and Working Principles3

4. lumahing rol

Overlay bahan las tahan karat sing padhet kanggo njupuk permukaan roller nganggo HRC 58-65. Tekanan bisa disetel miturut jumlah bahan, sing ora mung bisa ngatasi momotan lan tlatah, nanging uga nglindhungi permukaan roller. Ora ana gesekan geser nalika roller tetep bisa digunakake bareng karo sing aktif. Banjur kita bisa ngerti umur layanane luwih dawa tinimbang gaya tradisional.

Structure and Working Principles4

Fitur Teknis Utama
1. Efisiensi Kerja Sing Dhuwur
Yen dibandhingake karo peralatan tradisional sing ngremuk, kapasitas pangolahan mundhak 40 - 50%. Kapasitas pamrosesan kanggo PGM1040 bisa nganti udakara 50 -100 t / jam, kanthi mung daya 90kw.
2. Konsumsi Energi Kurang
Minangka cara nyopir roller siji, mung butuh siji motor kanggo nyopir. Konsumsi energi sithik banget. Yen dibandhingake karo pabrik roller dobel tradisional, bisa nyuda konsumsi energi nganti 20 ~ 30%.
3. Kualitas tahan Wear sing apik
Mung nganggo siji nyopir motor, kinerja sinkronisasi rong rol kasebut apik banget. Kanthi permukaan las tahan aus, rol kanthi kualitas tahan anget sing apik lan bisa dikelola kanthi gampang.
4. Tingkat Operasi Dhuwur: ≥95%
Kanthi desain ilmiah, peralatan kasebut bisa ditekan karo klompok spring tekanan tinggi. Tekanan kerja bisa diatur kanthi otomatis kaya kompres klompok musim semi. Ora ana titik kerusakan.
5. Otomatisasi Dhuwur lan gampang nyetel. Tanpa sistem hidrolik, bisa uga ana tingkat kerusakan sing kurang
6. Umur Palayanan Panjang
7. Struktur Sederhana lan Kompak
Gambar Aplikasi

Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM01
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM2
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM4
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM1
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM3
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan