Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Crushing & Grinding & Classifier Equipment

  • Single Driving High Pressure Roller Mill – Series PGM

    Pabrik Rol Tekanan Dhuwur Driji tunggal - Seri PGM

    Aplikasi: Mill Roller Pressure High Driving High - Series PGM dirancang khusus kanggo tlatah clinkers semen, bahan bakar mineral, klinker baja lan liya-liyane dadi granul cilik, kanggo ngremuk mineral mineral (bijih besi, bijih mangan, tembaga bijih, bijih timah-seng, bijih vanadium lan liya-liyane) lan kanggo tlatah mineral non-logam (geng batubara, feldspar, nepheline, dolomit, watu gamping, kuarsa, lsp) dadi bubuk.

  • MQY Overflow Type Ball Mill

    MQY Overflow Type Ball Mill

    Aplikasi:  Mesin pabrik werni minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo nggiling bijih lan bahan liyane kanthi macem-macem atose. Iki digunakake kanthi akeh ing pamrosesan logam non-ferrous lan ferrous, bahan kimia, bahan bangunan lan industri liyane minangka peralatan utama kanggo operasi mecah.

  • MBY (G) Series Overflow Rod Mill

    Pabrik Rod Overflow Rod MBY (G)

    Aplikasi: Pabrik rod kasebut dijenengi sawise awak mecah sing dimuat ing silinder yaiku batang baja. Pabrik rod umume nggunakake jinis overflow basah lan bisa digunakake minangka pabrik open-circuit level pertama. Digunakake sacara wiyar ing watu watu buatan, tanduran ganti bijih, industri kimia industri grinding utama ing sektor tenaga tanduran.

  • FG, FC single spiral classifier / 2FG, 2FC double spiral classifier

    FG, FC tunggal spiral classifier / 2FG, 2FC spiral classifier

    Aplikasi: Digunakake sacara wiyar ing proses beneficiasi mineral klasifikasi spiral logam saka klasifikasi ukuran partikel pulp bijih logam, lan uga bisa digunakake kanggo mbusak lendhut lan dewater ing operasi ngumbah bijih, asring mbentuk proses sirkuit tertutup kanthi pabrik werni.

  • ZPG Disk Vacuum Filter

    Filter Vakum Disk ZPG

    Ruang Lingkup:Iki digunakake kanggo proses dehidrasi kanggo logam. Produk padhet lan cair nonmetal.

  • Series GYW Vacuum Permanent Magnetic Filter

    Series GYW Vacuum Permanent Magnetic Filter

    Lingkup aplikasi: Saringan magnet permanen vakum GYW minangka saringan vakum saringan permanen vakum saringan magnetik permanen kanthi panganan ndhuwur, sing cocog kanggo dehidrasi bahan magnetik kanthi partikel kasar.

  • Series CS Mud Separator

    Separator Muden Seri CS

    Tangki desliming Magnetik CS Series minangka peralatan pemisahan magnetik sing bisa misahake bijih magnetik lan bijih non-magnetik (bubur) kanthi tumindak gravitasi, gaya magnetik lan gaya aliran munggah. Iki umume digunakake ing mupangate lan industri liyane. Produk kasebut dioptimalake nganggo komputer, kanthi efisiensi tinggi, reliabilitas sing apik, struktur sing cukup lan operasi sing gampang. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo misahake bubur.