Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pabrik Rod Overflow Rod MBY (G)

Katrangan singkat:

Aplikasi: Pabrik rod kasebut dijenengi sawise awak mecah sing dimuat ing silinder yaiku batang baja. Pabrik rod umume nggunakake jinis overflow basah lan bisa digunakake minangka pabrik open-circuit level pertama. Digunakake sacara wiyar ing watu watu buatan, tanduran ganti bijih, industri kimia industri grinding utama ing sektor tenaga tanduran.


Detail Produk

Tag Produk

Konstruksi peralatan
1. Piranti pakan bersatu
2. Bantalan
3. Tutup pungkasan
4. Awak drum
5. Bagéan transmisi
6. Pangurangan
7. Bukak pembuangan
8. Motor

Prinsip kerja
Pabrik rod didorong dening motor liwat reducer lan gir sing gedhe lan cilik ing saubengé, utawa kanthi motor sinkron kecepatan rendah langsung liwat gir sing gedhe lan cilik ing saubengé kanggo muter silinder supaya bisa muter. Rod baja medium mecah sing cocok dipasang ing silinder. Media grinding diangkat kanthi dhuwur ing tumindak gaya sentrifugal lan gaya gesekan, lan tiba ing kahanan ngeculake utawa bocor. Bahan gilingan kasebut mlebu ing njero silinder kanthi terus-terusan saka plabuhan panganan, lan ditabuh karo medium grinding sing obah, lan produk kasebut dibuwang metu saka pabrik kanthi tenaga kebanjiran lan panganan sing terus-terusan, lan diproses ing proses sabanjure.

Nalika pabrik rod bisa digunakake, kontak permukaan pabrik bola tradisional diganti dadi kontak garis. Sajrone proses grinding, rod kasebut kena bijih, sepisanan, partikel kasar kasebut kena, lan banjur partikel sing luwih cilik digiling, saengga bisa nyuda bebaya pulverisasi. Nalika rod muter ing sadhuwure lapisan, partikel kasar dipasang ing sandhuwure, kaya saringan rod, saengga partikel sing apik bisa nembus kesenjangan ing antarane rod. Iki uga bisa ngremuk partikel kasar lan konsentrasi partikel kasar ing grinding medium Mula, output pabrik rod luwih seragam, lan reman luwih entheng lan efisiensi panggilingan luwih dhuwur.

(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)1
(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)2
(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan