Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

FG, FC tunggal spiral classifier / 2FG, 2FC spiral classifier

Katrangan singkat:

Aplikasi: Digunakake sacara wiyar ing proses beneficiasi mineral klasifikasi spiral logam saka klasifikasi ukuran partikel pulp bijih logam, lan uga bisa digunakake kanggo mbusak lendhut lan dewater ing operasi ngumbah bijih, asring mbentuk proses sirkuit tertutup kanthi pabrik werni.


Detail Produk

Tag Produk

Konstruksi peralatan
① Mekanisme transmisi ② ​​Ngangkat ember

Prinsip kerja
Klasifikasi adhedhasar prinsip ukuran partikel padhet beda lan gravitasi tartamtu beda, mula kecepetan sedimen ing cairan beda. Iki minangka zona pulp grading lan sedimentasi, sing muter kanthi kacepetan spiral sing kurang lan aduk pulp, saengga partikel sing entheng lan entheng ditundha ing ndhuwur lan ditinggalake menyang sisih pinggir kebanjiran sing melu kakehan proses sabanjure. Pelabuhan debit digunakake minangka baris wedhi bali. Umume, klasifikasi spiral lan pabrik nggawe sirkuit sing ditutup, lan pasir kasar bali menyang pabrik kanggo digiling.

kebanjiran
Weir kebanjiran
Pulp
Inlet
spiral
klelep
Bali bali
Prinsip kerja klasifikasi spiral

Karakteristik teknis produk
1. Cara nyopir
(1) Drive transmisi: motor + reduker + gir gedhe + gir cilik
(2) Angkat drive: motor + gir cilik + gir gedhe

2. Cara dhukungan
Poros berongga kasebut dilas sawise digulung dadi pipa baja mulus utawa piring baja dawa. Sisih ndhuwur lan ngisor batang gothang dipasang karo jurnal. Pucuk ndhuwur didhukung ing sirah poros bentuk salib sing bisa diputer lan mburi ngisor didhukung ing dhukungan ngisor. Kepala poros ing loro-lorone dhukungan kepala poros bentuk salib didhukung ing bingkai transmisi, supaya batang spiral bisa diputer lan diangkat. Kursi dhukungan bantalan ngisor dicelupake ing bubur suwene, mula mbutuhake piranti panyegelan sing apik. Gabungan minyak garing labirin lan tekanan tinggi digunakake kanggo nambah kinerja panyegelan lan nambah umur layanan bantalan.

FG, FC single spiral classifier-2FG, 2FC double spiral classifier3
FG, FC single spiral classifier-2FG, 2FC double spiral classifier1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan