Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Spiral Classifier & filter

  • FG, FC single spiral classifier / 2FG, 2FC double spiral classifier

    FG, FC tunggal spiral classifier / 2FG, 2FC spiral classifier

    Aplikasi: Digunakake sacara wiyar ing proses beneficiasi mineral klasifikasi spiral logam saka klasifikasi ukuran partikel pulp bijih logam, lan uga bisa digunakake kanggo mbusak lendhut lan dewater ing operasi ngumbah bijih, asring mbentuk proses sirkuit tertutup kanthi pabrik werni.

  • ZPG Disk Vacuum Filter

    Filter Vakum Disk ZPG

    Ruang Lingkup:Iki digunakake kanggo proses dehidrasi kanggo logam. Produk padhet lan cair nonmetal.

  • Series GYW Vacuum Permanent Magnetic Filter

    Series GYW Vacuum Permanent Magnetic Filter

    Lingkup aplikasi: Saringan magnet permanen vakum GYW minangka saringan vakum saringan permanen vakum saringan magnetik permanen kanthi panganan ndhuwur, sing cocog kanggo dehidrasi bahan magnetik kanthi partikel kasar.

  • Series CS Mud Separator

    Separator Muden Seri CS

    Tangki desliming Magnetik CS Series minangka peralatan pemisahan magnetik sing bisa misahake bijih magnetik lan bijih non-magnetik (bubur) kanthi tumindak gravitasi, gaya magnetik lan gaya aliran munggah. Iki umume digunakake ing mupangate lan industri liyane. Produk kasebut dioptimalake nganggo komputer, kanthi efisiensi tinggi, reliabilitas sing apik, struktur sing cukup lan operasi sing gampang. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo misahake bubur.