Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

MQY Overflow Type Ball Mill

Katrangan singkat:

Aplikasi:  Mesin pabrik werni minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo nggiling bijih lan bahan liyane kanthi macem-macem atose. Iki digunakake kanthi akeh ing pamrosesan logam non-ferrous lan ferrous, bahan kimia, bahan bangunan lan industri liyane minangka peralatan utama kanggo operasi mecah.


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik werni jinis overflow hemat energi udan dirancang kanthi paningkatan adhedhasar mesin panggilingan jinis lawas. Iki minangka jinis mesin pabrik anyar kanthi desain cukup lan praktis sing bisa ditindakake. Piranti kasebut bobote entheng, lan akeh konsumsi daya, kurang swara, efisiensi dhuwur, gampang dipasang lan debugging.
Produk iki digunakake ing pabrik pengolahan bijih logam lan non-logam, bahan kimia, bahan bangunan lan industri liyane kanggo nggiling bahan. Jinis kothak basah lan jinis overflow digunakake kanggo nggiling bahan kanthi macem-macem kekerasan sajrone proses udan.

Struktur

Structure

1. Piranti mangan 2. Bantalan 3. Tutup pungkasan 4. Awak gendul
5. Gigi gedhe 6. Bukaan outlet 7. Bagean transmisi 8. Bingkai

Prinsip kerja
Bagéan awak drum pabrik werni bisa diputar kanthi motor asinkron liwat reducer lan gir amba ing saubengé. Media grinding sing cocog -bal baja dimuat ing njero awak drum. Bal-balan waja kasebut diangkat nganti dhuwur ing sangisore gaya sentrifugal lan gaya gesekan, lan tiba ing mode ngeculake utawa ngeculake. Bahan sing bakal digiling mlebu ing awak drum terus-terusan saka bukaan feed, lan bakal dibanting kanthi nggunakake media grinding. Produk kasebut bakal diusir mesin liwat kebanjiran lan tenaga panganan terus kanggo proses langkah sabanjure.

Pangandikan
[1] Kapasitas ing tabel kasebut kira-kira kapasitas. Kanggo 25 ~ 0,8mm ukuran mineral kanthi atose tengah, ukuran outlet yaiku 0,3 ~ 0,074mm.
[2] Kanggo spesifikasi ing ndhuwur ing Φ3200, pabrik bal hemat energi MQYG uga kasedhiya.

MQY Overflow Type Ball Mill1
MQY Overflow Type Ball Mill3
MQY Overflow Type Ball Mill5
MQY Overflow Type Ball Mill2
MQY Overflow Type Ball Mill4
MQY Overflow Type Ball Mill6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan