Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Series CTY Wet Permanent Magnetic Pre-Separator

Katrangan singkat:

Aplikasi: Preseparator magnetik permanen basah CTY dirancang kanggo bijih magnetik sadurunge mecah kanggo preseparating lan mbuwang tailing.


Detail Produk

Tag Produk

Paraga teknologi
◆ Kothak feed dilengkapi piranti campuran bahan kanggo nggawe bahan dadi seragam awak tank ing arah longitudinal drum.
◆ Lapisan tahan aus ing tank lan njaba drum magnetik bisa nambah resistensi nyandhang lan nambah umur layanan.
◆ Dhiameter partikel pakan bisa tekan 16mm.
◆ Mineral magnetik ing buntut nyuda. Bisa dikurangi 1-3% tinimbang pamisahan normal.
◆ Sistem magnet nggunakake sudut bungkus Gedhe kanggo nambah operasi pamisahan lan ningkatake biji konsentrat udakara 2-4%.
◆ Tetep tingkat level cairan tartamtu nggawe dimensi mineral cicilan garis besar mineral saka seri CTY preseparator magnetik udan permanen.

Series CTY Wet Permanent Magnetic6

Series CTY Wet Permanent Magnetic2
Series CTY Wet Permanent Magnetic4
Series CTY Wet Permanent Magnetic3
Series CTY Wet Permanent Magnetic5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan