Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pamisah elotriasi elektromagnetik

Katrangan singkat:

Aplikasi: Produk iki digunakake kanggo konsentrasi magnetit kanggo mbusak gangue monomer kanthi efektif lan impurities liyane kanggo nganyari Fe% ing konsentrasi.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik teknis
◆ Desain khusus kanthi intensitas magnetik sing bisa disetel.
◆ Kinerja sing stabil lan efektif.
◆ Ngadopsi katup listrik resistensi kanggo nyandhang umur layanan peralatan.
◆ Konsumsi daya & banyu sithik, ora ana swara lan pelumasan.
◆ Kapasitas pangolahan sing dhuwur yaiku 3-5 kali tinimbang pamisah magnetik tradisional utawa mesin pemilihan maneh.
◆ Kontrol jarak jauh & situs.

Fullautomative Magnetic Folatation Separator1
Fullautomative Magnetic Folatation Separator3
Fullautomative Magnetic Folatation Separator5
Fullautomative Magnetic Folatation Separator2
Fullautomative Magnetic Folatation Separator4
Fullautomative Magnetic Folatation Separator6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan