Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Elektromagnetik Pendingin Minyak Reresik Seri RCDE

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo pembangkit listrik tenaga listrik gedhe, port transportasi batu bara, tambang batu bara, tambang, bahan bangunan lan papan liyane sing mbutuhake ngilangi zat besi sing dhuwur, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan sing angel kayata lebu, asor, lan korosi semprotan uyah sing parah. metode pendinginan kanggo lapangan elektromagnetik ing jagad iki.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
◆ Desain simulasi komputer ing sirkuit magnetik, lan tenaga magnetik sing kuat.
◆ Desain khusus koil sing apik, jalur minyak longitudinal lan transversal, kondusif kanggo transfer panas menyang minyak trafo, nyuda suhu koil, lan suhu operasi kumparan munggah 60 ° C. Wis tekan level produk asing sing padha.
◆ Tingkat jampel koil ing ndhuwur F, pilih jinis minyak termal suhu tinggi anyar. Sirkuit minyak sing cukup, sirkulasi cepet lan efisiensi disipasi panas sing dhuwur.
◆ Koil direndhem lan ditambani resin epoksi khusus, ningkatake kinerja insulasi kabeh mesin, struktur sing ditutup kanthi kebak, tahan debu, udan udan, tahan uyah, lan tahan korosi.
◆ Sirip pendingin bergelombang, sing ningkatake area disipasi panas lan kanthi efektif ngontrol kenaikan suhu.
◆ Nggunakake proses produksi pemisah elektromagnetik pendinginan evaporatif internasional. Detektor bocor buatan Jerman kanggo ngontrol lan ngilangi kebocoran (bocor tahunan 5 mg bisa dideteksi).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan