Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah Floc

Katrangan singkat:

Ruang Lingkup: Digunakake sacara wiyar ing tlaga gedhe, waduk, malang, banyu, limbah kutha, kanggo ngilangi eutrofikasi nitrogen, fosfor lan sianobakteria.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
Piranti kabeh kalebu: kasur ngambang, sistem deteksi banyu mentah, piranti dosis flocculant otomatis, klompok pengaduk, sistem deteksi otomatis floc, sistem pemisahan magnetik. Piranti resepasi floc sing isih ana lan piranti deteksi kualitas banyu otomatis sawise perawatan, lsp. Tingkat ngilangi Floc nganti 95%, lan standar banyu dadi Kelas Ⅲ.

Floc Separator1
Floc Separator02
Floc Separator03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan