Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah Floc

  • Floc Separator

    Pemisah Floc

    Ruang Lingkup: Digunakake sacara wiyar ing tlaga gedhe, waduk, malang, banyu, limbah kutha, kanggo ngilangi eutrofikasi nitrogen, fosfor lan sianobakteria.