Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Baris produksi pamisahan logam non-ferrous

Katrangan singkat:

Ruang Lingkup:Desain peralatan sistem sortir nyerep teknologi canggih lan struktur produk asing sing padha, kanggo daur ulang logam non-ferrous, tinimbang misahake manual, umume kanggo nambah efisiensi produk. Sistem kasebut kanthi otomatis bisa misahake zat wesi, stainless steel, logam non-ferrous lan bahan non-logam saka bahan, yaiku salah sawijining jinis energi material sing bakal digunakake maneh.

 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
1. Konsep desain canggih, struktur desain sing cukup, lan bisa kanthi efektif nggunakake ruang, wilayah pendhudhukan cilik; Desain njaba apik.
2. bisa terus-terusan ngurutake wesi, stainless steel, logam non-ferrous lan bahan non-logam.
3. Magnet kinerja tinggi, demagnetisasi bisa diabaikan.
4. Piranti kasebut nggunakake konsumsi daya sithik.
5. Operasi peralatan stabil lan andal.
6. Ngurangi intensitas tenaga kerja, ngirit tenaga kerja lan wektu, kanggo nambah wates bathi.
7. Kacepetan transmisi sistem conveyor bisa diatur kanthi terus.
8. Operasi peralatan, ndandani lan perawatan gampang lan gampang.

Situs Kasus

Completely non-ferrous metal separation production line1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan