Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah Seri HTECS Eddy Saiki

Katrangan singkat:

Lingkup Aplikasi: Umume digunakake kanggo daur ulang logam non-ferrous, kaya tembaga boros, kabel boros, aluminium boros, suku cadang mobil otomatis, sampah kanggo nyithak sirkuit, gelas pecah kanthi macem-macem kotoran non-ferrous, limbah elektronik (TV / Komputer / Kulkas, lsp .) lan sisa logam non-ferrous liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknis
1) Efisiensi tinggi, struktur kerja sing stabil lan bingkai cahya.
2) Umume digunakake ing lapangan perlindungan lingkungan, kayata. ing lapangan daur ulang logam non-ferrous.
3) Operasi sing stabil lan andal lan umur dawa.

Grafik Aliran

Series HTECS Eddy Current Separator03

Situs

Series HTECS Eddy Current Separator4
Series HTECS Eddy Current Separator5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan