Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Sistem Pisah Non-ferrous

  • Completely non-ferrous metal separation production line

    Baris produksi pamisahan logam non-ferrous

    Ruang Lingkup:Desain peralatan sistem sortir nyerep teknologi canggih lan struktur produk asing sing padha, kanggo daur ulang logam non-ferrous, tinimbang misahake manual, umume kanggo nambah efisiensi produk. Sistem kasebut kanthi otomatis bisa misahake zat wesi, stainless steel, logam non-ferrous lan bahan non-logam saka bahan, yaiku salah sawijining jinis energi material sing bakal digunakake maneh.

     

  • Series HTECS Eddy Current Separator

    Pemisah Seri HTECS Eddy Saiki

    Lingkup Aplikasi: Umume digunakake kanggo daur ulang logam non-ferrous, kaya tembaga boros, kabel boros, aluminium boros, suku cadang mobil otomatis, sampah kanggo nyithak sirkuit, gelas pecah kanthi macem-macem kotoran non-ferrous, limbah elektronik (TV / Komputer / Kulkas, lsp .) lan sisa logam non-ferrous liyane.