Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah Seri htecs Eddy Saiki

  • Series HTECS Eddy Current Separator

    Pemisah Seri HTECS Eddy Saiki

    Lingkup Aplikasi: Umume digunakake kanggo daur ulang logam non-ferrous, kaya tembaga boros, kabel boros, aluminium boros, suku cadang mobil otomatis, sampah kanggo nyithak sirkuit, gelas pecah kanthi macem-macem kotoran non-ferrous, limbah elektronik (TV / Komputer / Kulkas, lsp .) lan sisa logam non-ferrous liyane.