Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah elektromagnetik pendinginan minyak RCDF

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo nyopot tramp wesi saka macem-macem bahan ing conveyor sabuk sadurunge remuk lan digunakake ing lingkungan sing atos.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur mesin
Sak tenane ngrampungake telung masalah utama disipasi panas, nyedhot lan adaptasi lingkungan ing pamisah umum.

Fitur Teknologi
◆ Desain simulasi komputer ing sirkuit magnetik, lan tenaga magnetik sing kuat.
◆ Desain khusus koil sing apik, jalur minyak longitudinal lan transversal, kondusif kanggo transfer panas menyang minyak trafo, nyuda suhu koil.
◆ Koil direndhem lan ditambani resin epoksi khusus, ningkatake kinerja insulasi kabeh mesin, struktur sing ditutup kanthi kebak, tahan debu, udan udan, tahan uyah, lan tahan korosi.
◆ Reresik awak, gampang perawatan, struktur bentuke drum, posisi sabuk otomatis sing bener.
◆ Fungsional kanthi lengkap, kanthi kontrol manual lan terpusat, sing bisa memenuhi syarat sing digunakake ing macem-macem acara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan