Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pemisah elektromagnetik Pendinginan RCDC seri

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo pabrik baja, pabrik semen, pembangkit listrik lan sawetara departemen liyane, digunakake kanggo nyopot wesi saka slag lan nglindhungi roller, miller vertikal lan crusher. Iki digunakake ing lingkungan sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
◆ Desain simulasi komputer ing sirkuit magnetik, lan tenaga magnetik sing kuat.
◆ Desain khusus aliran udara, kipas aliran aksial meksa pendinginan udara, volume udara gedhe, tekanan angin dhuwur, nggawe disipasi panas koil cepet. munggah suhu sithik, beda cilik ing antarane medan magnet.
◆ Koil nggunakake insulasi varnished canggih lan teknologi curing kanggo nglindhungi koil saka bledug lan gas sing mbebayani lan kanggo nambah kinerja jampel kabeh mesin, lan njamin kerja jangka panjang.
◆ Reresik awak, gampang perawatan, struktur bentuke drum, posisi sabuk otomatis sing bener.
◆ Fungsional kanthi lengkap, kanthi kontrol manual lan terpusat, sing bisa memenuhi syarat sing digunakake ing macem-macem acara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan