Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Pengaduk elektromagnetik frekuensi AC-DC-AC

Katrangan singkat:

Pengaduk elektromagnetik frekuensi AC-DC-AC


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik struktural
Daya dipasang cilik, konsumsi daya sithik.

Faktor daya dhuwur, arus harmonik grid saiki nol.

Operasi intuisi, gerakan fleksibel, tampilan grafis antarmuka Mesin Manungsa, derajat otomatis dhuwur.

Parameter kasebut dirancang cukup lan maju, kanthi kekuatan medan magnet sing dhuwur lan ambane gedhe.

Angkat, obah kanthi transmisi mekanik, kerja sing andal, umur panjang, keamanan, tanpa polusi.

Kanthi nglindhungi sistem protèktif listrik lan mekanik, saben operasi duwé fungsi kontrol posisi interlock lan matesi.

Bisa entuk "siji pengaduk, multi-tungku", macem-macem aplikasi.

Konfigurasi fleksibel lan pilihan sing trep.

Seri AC-DC-AC (PWM + PWM) konverter frekuensi Tabel Parameter pengaduk elektromagnetik ing ngisor

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan