Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Seri Stirrer Magnetik Listrik Energi Lingkungan

Katrangan singkat:

Stirrer Elektromagnetik Variabel AC-AC.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik struktural
Kinerja Stabil, Tampilan Grafis Antarmuka Mesin Manungsa.
Operasi intuisi, fleksibel lan gampang dingerteni, derajat otomatis dhuwur.
Parameter kasebut dirancang cukup lan maju kanthi kekuatan medan magnet sing dhuwur lan ambane gedhe. Sensor kasebut nduweni sistem kompensasi imbuhan dhuwur otomatis, keamanan, andal, lan umure dawa.
Sensor kasebut nduweni sistem kompensasi pangaturan dhuwur kanthi manual.
Kanthi nglindhungi sistem protèktif listrik lan mekanik, operasi bisa dienggo kanthi fungsi interlocking.
Nggayuh "siji pengaduk, multi-tungku", digunakake ing tungku ngisor cekung lan tungku tungku rata.
Konfigurasi Fleksibel lan pilih sing trep.

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer4

Bagian Kontrol

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer5

Perlindhungan nggambar sistem pengaduk listrik-magis lingkungan

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer6

Bagan Ukuran Penampilan kanggo Instalasi Stirrer Magnetik Listrik

Serangkaian Parameter Tecnology Utama Magnetic Stirrer Electric Protection Protection
Jinis kerja lan paramèter bisa dirancang kanggo nyukupi kebutuhan klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan