Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Classifier PF Pneumatik Seri

Katrangan singkat:

Piranti klasifikasi kasusun saka klasifikasi pneumatik, siklon, kolektor, kipas konsep, kabinet kontrol lan sapanunggalane. Dilengkapi karo inlet udara nomer loro lan rotor impeller vertikal, bahan kasebut diwenehi visa ing roller ngisor kanthi gaya sing digawe saka penggemar kipas sing diinduksi banjur dicampur karo udara input pertama kanggo nyebar partikel banjur digawa menyang zona klasifikasi. Amarga kacepetan rotasi klasifikasi rotor sing dhuwur, partikel kasebut ana ing sangisore kekuwatan sentrifugal sing diproduksi dening klasifikasi Parameter Teknis: Ukara: Kapasitas pamrosesan relatif karo ukuran material lan produk.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik
◆ Kanthi desain khusus kanggo klasifikasi struktur lan presisi klasifikasi sing dhuwur, bisa mblokir granular gedhe kanthi ketat.
◆ Kanggo entuk produk sing dibutuhake, sampeyan bisa nyetel kacepetan puteran klasifikasi roda lan volume mlebu udara.
◆ Rotor vertikal tunggal kanthi kecepatan kurang, lapangan aliran stabil, efisiensi tinggi lan kinerja sing kuat.
◆ Kanthi struktur multi-seri, bisa entuk produk kanthi ukuran beda kanggo memenuhi syarat.

Bagan proses teknologi

Grafik prinsip struktur

Series HF Pneumatic Classifier6
Series HF Pneumatic Classifier7

Ujar: Kapasitas pamrosesan relatif saka ukuran material lan produk.

Aplikasi ing situs

Series HF Pneumatic Classifier08

Series HF Pneumatic Classifier9
<KENOX S860  / Samsung S860>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan