Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kepinginan

  • WHIMS

    KANGGO

    Aplikasi: Bisa digunakake ing pamrosesan udan - 1,2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih abang (hematit lan limonit, siderite, lsp.), Biji mangan, ilmenit, kromit, bijih tungsten lan jinis mineral magnetik sing lemes liyane, lan mineral logam, kayata kuarsa, feldspar, bijih nepheline, kaolin kanggo ngilangi zat besi lan pemurnian.

  • The Global latest generation 1.8T evaporative cooling WHIMS

    Generasi paling anyar 1.8.8 WHIMS pendinginan sing nguap

    Aplikasi: Mesin pemisah magnetik gradien udan gradien sing dhuwur wis digunakake ing pamisahan udan kanggo bijih logam magnetik sing lemah kayata hematit, limonit, siderit, chromite, limonite, wolfram lsp uga misahake wesi kanggo pemurnian mineral non-logam, kayata kuarsa , feldspar, garis wengi, fluorit, kaolin lsp.