Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Seri CTN Separtor Magnetik Basah

Katrangan singkat:

Aplikasi: Piranti pemisahan magnetik arus balik iki dirancang khusus kanggo njupuk media magnet ing pabrik cuci batubara.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik
Sistem magnetik sing ditutup kanthi lengkap, digawe kanthi ferit lan baja magnetik bumi langka.
Struktur sing dirancang kanthi wajar kanggo arah aliran mineral-pulp.
Struktur modul trep kanggo pamisahan, transportasi lan instalasi.
Macem-macem paramèter, Ukuran: 0-3mm Struktur sing gampang, kapasitas pangolahan sing dhuwur, gampang operasi lan pangopènan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan