Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Kanggo ngumbah Batubara

  • Series HMDC High Efficiency Magnetic Separator

    Separator Magnetik Efisiensi Tinggi Seri HMDC

    Piranti kasebut minangka jenis pemisah magnetik drum kontra sing dirancang khusus kanggo pulih medium magnetik. Kanthi desain simulasi komputer, mbentuk gaya magnetik sing kuat lan sistem magnetik gradien sing dhuwur, sudut bungkus magnetik yaiku 138 ° Struktur peralatan sing cukup, sing bisa ngasilake aliran pulp mineral sing rasional, bisa ningkatake tingkat pamulihan mineral magnetik.

  • Series CTN Wet Magnetic Separtor

    Seri CTN Separtor Magnetik Basah

    Aplikasi: Piranti pemisahan magnetik arus balik iki dirancang khusus kanggo njupuk media magnet ing pabrik cuci batubara.