Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetik Efisiensi Tinggi Seri HMDC

Katrangan singkat:

Piranti kasebut minangka jenis pemisah magnetik drum kontra sing dirancang khusus kanggo pulih medium magnetik. Kanthi desain simulasi komputer, mbentuk gaya magnetik sing kuat lan sistem magnetik gradien sing dhuwur, sudut bungkus magnetik yaiku 138 ° Struktur peralatan sing cukup, sing bisa ngasilake aliran pulp mineral sing rasional, bisa ningkatake tingkat pamulihan mineral magnetik.


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan