Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

1.8m Pemisah Magnetik Diameter Gedhe

Katrangan singkat:

Aplikasi: Produk iki dirancang khusus lan diproduksi sesuai karo kebutuhan pabrik benefisiasi: peralatan ukuran gedhe lan efisiensi pemisahan magnetit sing luwih dhuwur. Kanthi nambah kapasitas pangolahan lan pamulihan magnetit, bisa digunakake sadurunge / sawise mecah utawa konsentrasi pamisahan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
◆ Sistem magnetik nggunakake susunan partisi kutub magnet sing amba lan sempit, sing migunani kanggo ningkatake pamulihan mineral lan konsentrasi kelas.
◆ Sudut paket magnetik bisa nganti 160 °, lan garis pamilah efektif saka drum 1,2 kaping diameter diametere 1,5 m ing sangisore paket Magnetik sing padha. Gegayutan watu gangong luwih gampang metu, sing nambah efek ngurutake peralatan kasebut.
◆ Tangki kanthi outlet kebanjiran, liwat panggantos katup throttle plug-plate, nyetel level bubur bijih ing tank, nambah efek pemisahan.
◆ Kapasitas pamroses pemisah magnetik CTS1840 luwih saka 300 ton saben jam.
◆ Metode panyegelan senyawa segel mekanik labirin multi-alur lan cincin segel lambe digunakake ing mburi poros rol kanggo ngindhari kotoran ing pungkasan poros supaya ora ngrusak lan nggawe bantalan kasebut.
◆ Sisih njaba tutup mburi aluminium nggunakake struktur alur sudhut lan sabuk stile sing didhelikake supaya ora nembus pulp bijih menyang permukaan kopling bagian mburi poros ing produksi lan nguatake panyegelan peralatan.

1.8m Magnetic Separator2
1.8m Magnetic Separator1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan