Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetik Gradien Dhuwur Cincin Flat

  • Flat Ring High Gradient Magnetic Separator

    Separator Magnetik Gradien Dhuwur Cincin Flat

    Aplikasi: Pemisah magnetik gradien tinggi ring datar digunakake ing hematite udan, limonit, siderit, kromit, ilmenit, wolframit, tantalum lan bijih niobium lan mineral magnetik sing ringkih, lan mineral non-logam, kayata kuarsa, feldspar kanggo ngilangi zat besi lan reresik .