Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

RCYA-5 Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

Katrangan singkat:

LamaranKanggo ngilangi polutan kayata oksida magnetik sing lemah lan sisik teyeng ing aliran cair lan bubur, lan ngresiki bahan ing industri kayata obat-obatan, papermaking kimia, bijih non-logam, lan bahan tahan api.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknologi
◆ Kekuwatan magnetik yaiku 10-25 kali tinimbang magnet permanen ferit umum.
◆ Gampang dibongkar, gampang dipriksa lan diresiki.
◆ Macem-macem jinis, bisa digawe tabung, kisi, gerbang, piring, roller, kothak punuk lan bentuk liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan