Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Separator Magnetik Permanen

  • Series RCGZ Conduit Self-cleaning iron Separator

    Series RCGZ Conduit Separator wesi reresik awake dhewe

    Aplikasi: Utamane digunakake ing industri semen: bubuk kasar grinding mburi sawise pisah bubuk lan pre-pulverisasi klinker sadurunge bubuk bubuk sadurunge dibuwang wesi, kanggo nyegah wesi. Partikel besi akumulasi ing pabrik, saengga nambah efisiensi produksi pabrik lan area permukaan semen tartamtu: ngilangi zat besi sadurunge proses ngisi semen bisa. Kotoran wesi sing dicampur ing semen kanthi otomatis dibersihake lan dibuwang kanggo njamin operasi sing stabil.

  • Series RCYF Deepen Pipeline Iron Separator

    Series RCYF Deepen Pipeline Iron Separator

    Aplikasi: Kanggo ngilangi bahan bubuk, granular, lan blok ing semen, bahan bangunan, kimia, batubara, gandum, plastik, lan industri tahan api, lsp. Sambungake menyang pipa sing disedhiyakake lan instal vertikal.

  • Series RCYG super-fine magnetic separator

    Pemisah magnetik RCYG seri super

    Aplikasi: Kanggo pengayaan bahan wesi bubuk bubuk kayata slag baja, utawa ngilangi kotoran ferromagnetik ing bahan.

  • RCYA-5 Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    RCYA-5 Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    LamaranKanggo ngilangi polutan kayata oksida magnetik sing lemah lan sisik teyeng ing aliran cair lan bubur, lan ngresiki bahan ing industri kayata obat-obatan, papermaking kimia, bijih non-logam, lan bahan tahan api.

  • RCYA-3A Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    RCYA-3A Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    Aplikasi: Ngilangi zat besi ing saluran pipa tekanan rendah cair lan bubur, ngresiki bahan ing bijih non-logam, pembuatan kertas, keramik lan industri liyane.