Inovasi kooperatif, ngupayakake keunggulan

Series DCFJ Separator Elektromagnetik Powder Garing Kanthi Pisah

Katrangan singkat:

Aplikasi: Pisahake oksida magnetik sing ringkih lan karat-karat ferrous kaya bubuk saka bahan bubuk sing apik. Ditrapake kanggo ngresiki bahan ing industri mineral non logam, kayata keramik, kaca lan bahan tahan api; industri medis, kimia, bahan pangan lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Teknis
◆ Sambungan sederhana: Mesin utama kedher sajrone operasi. Nyambung karo pipa utawa kanvas.
tas, bahan kasebut bisa dipakani lan dibuwang saka peralatan kasebut.
◆ Pisahake lan copot bubuk alus sing mili ora tenang. Ing efek saka motor geter, bahan kasebut, < 200 μ m utawa kanthi asor dhuwur, bisa mbukak bolong layar.
◆ Ngolah bahan kanthi suhu dhuwur: model standar bisa ngolah bahan kanthi 70 ℃; nalika model khusus bisa ngolah bahan kanthi suhu sing luwih dhuwur.
◆ Instalasi sing gampang: sampeyan bisa nginstal peralatan kanthi cara apa wae, anggere pigura aman lan stabil.
◆ Jaringan penyaring magnetik bisa dibersihake kanthi gampang: piring dilebokake ing outlet kanggo nglumpukake mineral sing kapisah; lan ing wektu sing padha, mateni daya kanggo demagnetisasi kanggo operasi reresik.
◆ Pisahake polusi ferrous lan bahan kasebut kanthi lengkap: bahan kasebut mesthi ora bisa mlebu kamar pamisahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan